Ervaringen

Dit zeggen anderen over Hypnotherapie

Veel mensen ervaren de helende effecten van Hypnotherapie. Lees het zelf!

“Ik wil je even middels deze mail onwijs bedanken voor jouw sessie van verleden week. Zoals je weet vond ik hypnotherapie maar eng, want ik dacht “dan ben ik niet in controle en ga ik dingen doen die ik niet wil” maar je stelde me al heel snel op mijn gemak en ik wist dat ik in goede handen was.”

“Ik vond jouw stem erg prettig, jouw rust die je uitstraalt, mij respecteert en mij vertrouwen geeft mij kwetsbaar op te stellen en dat is als man t.o.v. een vrouw nog wel eens een dingetje hé.”

“Tijdens de sessie raakte ik al snel in die benodigde ontspanning, die ik als erg fijn ervaarde en voor mijn gevoel nog steeds volledige controle gaf.”

“Je weet dat ik kwam voor mijn faalangst, angst het podium te pakken, bang voor kritiek en aan het eind van de sessie voelde ik al verschil, want die spanning rond mijn keel was weg en dat het leek alsof die angst ook weg was.”

“Uiteraard was ik sceptisch, maar ik wil je hierbij laten weten dat ik inmiddels het podium durf te pakken, ik laat mij meer zien en voel me er prima bij. Vind het nog wel spannend soms, maar durf nu wel de stap te nemen om me meer zichtbaar te laten zijn aangezien ik die zichtbaarheid nodig heb voor mijn werk. Voel me veel zelfverzekerder en niet alleen ik, maar ook mijn omgeving ziet het verschil en zegt dat tegen mij, waardoor ik daar ook weer blij en zekerder van word.”

“Kortom, erg blij met jouw sessie, professionaliteit en ik weet je te vinden als ik nog eens tegen een mentaal probleem aanloop. Nogmaals dank.”

Marcel

“Vanaf het begin heb ik me op mijn gemak en vertrouwd gevoeld bij Inge. Ze luistert altijd en is oprecht. Ze is echt betrokken en je merkt dat ze veel kennis heeft over wat ze doet en wat ze je wil meegeven. Door hoe ze is en de fijne sfeer die ze creëert durf ik me open en kwetsbaar op te stellen en leer ik heel veel. Ze zorgt ervoor dat ik dichtbij mezelf kan blijven, door mij echt te leren kennen en zich hierbij aan te sluiten met haar kennis. Een enorm fijne coach die het mentale en fysieke combineert, waar je heel veel aan hebt.”

Mirte

“Toen ik Inge in december na lange tijd weer tegen kwam, zat ik niet zo lekker in mijn werk; Inge en ik kletsten wat met elkaar en Inge stelde mij voor of ik interesse zou hebben in hypnotherapie, om erachter te komen wat er op dit moment, onbewust, echt speelt.”

“Ik kende Inge al van haar yogalessen, en heb contact opgenomen voor de hypnotherapie; de sessies, afhankelijk van het probleem en de persoon en misschien ook wel je eigen bewustzijn kunnen mede bepalend zijn hoeveel sessies er nodig zijn. Die informatie gaf mij de ruimte om dit aan te gaan. We zijn begonnen met een intakegesprek; al tijdens dit gesprek heb ik geen moment het gevoel of de gedachte of twijfel gehad wat ik wel of niet wilde delen.”

“Het vertrouwde, de open en liefdevolle houding van Inge, maakte dat ik me heel eenvoudig overgaf, als het ware. Al tijdens de intake kwam een trigger boven waarvan ik dacht, dat dat inmiddels wel ‘klaar’ was. Wat een verdriet, maar ook: wat een opluchting. Nu al heb ik het volste vertrouwen dat de hypnotherapie mij helderheid gaat geven, waarmee ik kan opruimen en vernieuwen.”
Jannie

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?

Met behulp van hypnotherapie kun je transformeren naar de versie van jezelf die je in essentie bent. Plan vandaag nog een kennismaking!