Over mij

Even voorstellen

Hi, ik ben Inge. Ik geloof dat therapie kortdurend kan zijn wanneer je snel tot de kern weet te komen. Dat is mijn missie. Jou begeleiden om tot die kern te komen zodat je daar kunt helen en transformeren. Iedereen kan dit van nature. Ieder probleem heeft een boodschap voor ons. Wanneer we hier betekenis aan kunnen geven werpt dit een ander licht op onze huidige, veelal beperkte waarnemingen. Hypnose als therapievorm helpt om tot de kern te komen.

Mijn verhaal

Al mijn hele leven heb ik een grote interesse voor persoonlijke ontwikkeling en de connectie tussen lichaam en geest. Jaren geleden startte ik met het geven van yin yoga lessen in Sneek waarbij ik zie hoe waardevol het is om stil te staan, te ontspannen en te focussen. Zodat je, in de ruimte die daar ontstaat, de antwoorden vindt en de keuzes maakt die goed zijn voor jou. Die kracht van ontspanning en focus pas ik toe tijdens de hypnotherapie sessies. Daarnaast ben ik werkzaam binnen het beroeps onderwijs en zie ik ook bij jongeren steeds meer problemen ontstaan. Ook hier wil ik mij voor inzetten. Onze jongeren zijn de toekomst.

‘’Every problem is a gift-without problems we would not grow”
Tony Robbins

Lifestyle Coach

“Ons onderbewuste bepaald voor 95% hoe we ons voelen, hoe we reageren en hoe we handelen. De verandering van alle patronen start hier.”

Spanningsklachten

Zowel binnen het onderwijs, als in het dagelijks leven, kom ik veel mensen tegen met spanningsklachten: faalangst, prikkelbaarheid, burn-out en angst klachten. We leven in een prestatie maatschappij waarin we voortdurend blootgesteld worden aan een overmaat aan prikkels, eisen en keuzes. Daarnaast hebben we steeds meer behoefte aan echte verbinding, verdieping en kwaliteit.

Wachtlijsten

De wachtlijsten bij diverse hulpverleners zijn hoog. Daarom ging ik opzoek naar nieuwe manieren om mensen te begeleiden bij de hedendaagse worstelingen. Met hypnotherapie leer je om je zelfvertrouwen terug te vinden, grenzen aan te geven, anders om te gaan met stress en nieuwe, helpende overtuigingen te programmeren zodat jij de regie over je leven terugpakt.

Overprikkeling

Veel mensen hebben een overprikkeld brein en komen niet meer goed in contact met hun onbewuste en intuïtie. Ik geef je de tools om diep te ontspannen, je focus te verleggen, en beperkende overtuigingen te transformeren naar helpende, krachtige overtuigingen.

Benieuwd naar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?

Met behulp van hypnotherapie kun je transformeren naar de versie van jezelf die je in essentie bent. Plan vandaag nog een kennismaking!