Tarieven

Maatwerk Trajecten

Hypnotherapie wordt aangeboden in verschillende trajecten. Ieder mens is anders en vraagt om zijn eigen unieke aanpak. Tijdens het intakegesprek bespreken wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Onze basisbehandeling bestaat uit 3 sessies.

Standaard Traject

375 Eenmalige investering
 • Intake (kan telefonisch)
 • 3 individuele sessies hypnotherapie
 • 1 ondersteunende audio voor thuis

Intensief Traject

599 Eenmalige investering
 • Intake (kan telefonisch)
 • 5 individuele sessies hypnotherapie
 • 1 ondersteunende audio voor thuis

Beide trajecten zijn te volgen in mijn praktijk aan huis nabij Sneek of online. Het is beide net zo effectief. Een sessie duurt 1 uur en 15 min.

Follow up consult

Het komt weleens voor dat je tijdens het traject thema’s tegenkomt die jou belemmeren in jouw verdere groei. Met een follow up consult help ik je deze thema’s te onderzoeken. Of dat je de sessies zo heerlijk ontspannend vindt, dat je gewoon een extra wilt, zodat je nog beter kunt verbinden met jezelf.

In dat geval kan je nog 1 of meerdere (losse) sessies afspreken als nazorgtraject.
Een follow up consult kost € 130,- voor een sessie van 1 uur en 15 min.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact op.

In hypnose ben je sterk gefocust en volledig aanwezig in het hier en nu. Hier is dus niets zweverigs aan.

Veel mensen ervaren bij het woordje hypnose een soort gezonde spanning, omdat ze niet goed weten wat te verwachten. Logisch! In hypnose ben je niet in een andere staat, je gaat niet slapen en bent volledig bij bewustzijn. Er is geen sprake van de klassieke hypnose zoals we die kennen uit films en shows. Bij hypnotherapie, behoudt jij zelf de controle over alles wat je doet.

In hypnose ben je helder gefocust en diep ontspannen om vanuit hier te luisteren naar de antwoorden/hulpmiddelen die in jou aanwezig zijn 

Bij hypnose ben je diep ontspannen en helder gefocust. Je valt dus niet in slaap en bent gewoon bij bewustzijn

Jij bent zelf 100 % in controle. De hypnotherapeut heeft geen enkele macht of controle over jou en kan je geen dingen laten doen die je niet wilt. Jouw hulpvraag en een sfeer van veiligheid en vertrouwen staan op nummer 1.

In hypnose heb jij de macht om ten allen tijde zelf de staat van hypnose te beëindigen. Daarnaast kan de hypnotherapeut altijd de hypnose opheffen. Je kunt dus nooit in de hypnotische staat blijven hangen of te diep in hypnose gaan. Het is volkomen veilig.

Na een hypnotherapie sessie voelen de meeste mensen zich ontspannen, opgelucht, helder en rustig. Je kunt gewoon weer alles doen wat je wilt doen of gepland hebt.

Iedereen die wil, kan in een staat van hypnose komen. Met uitzondering van mensen met een verstandelijke beperking of mensen met een geestelijke beperking en/of beschadiging. Hoe hoger je bereidheid om in hypnose te gaan, des te gemakkelijker en dieper je gaat. Ying Hypnotherapie doet alleen sessies met cliënten die open staan voor hypnotherapie en echt verandering willen. Je moet er volledig voor willen gaan. Hypnose is een ongelooflijk krachtig instrument om veranderingen door te voeren in je leven.

Ieder mens is anders en daarom bieden we maatwerk en werken we holistisch.  Zo gaan we voor een optimaal resultaat.

De meeste mensen boeken al resultaat na de intake, omdat er tijdens het voorgesprek vaak al helderheid ontstaat. Ervaring leert dat sommige thema’s iets meer bijsturing nodig hebben om toe te werken naar het gewenste resultaat. Elke verandering heeft zijn eigen tempo en timing. Ying hypnotherapie respecteert en ondersteunt dit natuurlijke (genees)proces.

Vaak zijn de veranderingen krachtig en blijvend. Terugval betekent dat er nog een diepere blokkade in je onderbewustzijn aanwezig is, die vooruitgang tegenhoudt en baat heeft bij het oude, vermijdende, reactiepatroon. We noemen dit secondary gain. Met een follow up consult kunnen we hierop inspelen.

Een verergering van klachten is niet mogelijk na een hypnotherapie sessie. Wel kunnen mensen soms stemmingswisselingen ervaren, vermoeidheid, onrust of andere emoties. Is dit het geval? Dan bieden wij nazorg en geven passende oefeningen om de energie weer goed door te laten stromen.

Een aantal tips voor na de hypnotherapie sessie:

 • Drink veel water
  • Neem voldoende rust
  • Wees extra lief voor jezelf
  • Gun jezelf de tijd
  • Heb vertrouwen
  • Blijf positief!